Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búhos del Montón Jaguares S.A.D.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


24e minuut.
Tenorio probeert naar een medespeler te passen. Magallanes rent richting de bal. Magallanes probeert naar een medespeler te passen. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Menéndez Erimia onderschept slim de pass. Menéndez Erimia passt de bal met de wreef. Ambrés is nu in balbezit. Ambrés haalt uit met een fantastische trap. Güiza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Menéndez Erimia passt de bal zonder na te denken. Daar is Ligioiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrés onderschept slim de pass. Menéndez Erimia rent richting de bal. Menéndez Erimia schiet op doel. De bal raakt de paal. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap. Martín Vargas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos del Montón 43%, Jaguares S.A.D. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búhos del Montón - Jaguares S.A.D. 0:0

51e minuut.
Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio passt de bal zonder na te denken. Padín rent richting de bal. Rabadán rent richting de bal. Rabadán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rabadán onderschept slim de pass. Rabadán probeert naar een medespeler te passen. Pérez Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín verovert de bal door een tackle van achteren. Padín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fernández de las Heras verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de las Heras geeft een lange en hoge pass. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal in één keer door. Nogueras onderschept slim de pass. Fernández Cervera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Fernández de las Heras geeft een lange en hoge pass. Orts is nu in balbezit. Orts passt de bal in één keer door. Rabadán is nu in balbezit. Rabadán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de las Heras passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pascua zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menéndez Erimia is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Pérez Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padín rent richting de bal. Padín geeft de bal voor. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fernández Cervera trapt de bal weg van het doel. Ambrés kopt de bal weg. Rabadán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabadán draait met de bal, schiet en ... Fernández Cervera probeert wanhopig de bal te grijpen. Fernández Cervera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos del Montón 61%, Jaguares S.A.D. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búhos del Montón - Jaguares S.A.D. 0:0