Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unicejos Mágicos Soldados del Montón
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


31e minuut.
Priego speelt de bal door. Piferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Piferrer passt de bal zonder na te denken. Ebilado rent richting de bal. Ebilado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicejos Mágicos - Soldados del Montón 1:0

32e minuut.
Pintado rent richting de bal. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero met een sublieme pass. Piferrer rent richting de bal. Piferrer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ebilado rent richting de bal. Pintado verovert de bal door een tackle van achteren. Pintado probeert naar een medespeler te passen. Moyá rent richting de bal. Moyá schiet op doel. Cordón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cordón trapt de bal weg. Ternero rent richting de bal. Rojas rent richting de bal. Ternero verovert de bal door een tackle van achteren. Ternero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unicejos Mágicos - Soldados del Montón 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicejos Mágicos 66%, Soldados del Montón 34%.
Unicejos Mágicos - Soldados del Montón 2:0

52e minuut.
Bernier passt de bal met de wreef. Ferrín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carballo. Carballo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pintado probeert naar een medespeler te passen. Carballo is nu in balbezit. Met opzet legt Bernier zijn tegenspeler op de grond. Bernier krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ebilado onderschept slim de pass. Pintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintado passt de bal in één keer door. Moyá rent richting de bal. Moyá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ternero met een sublieme pass. Piferrer rent richting de bal. Rojas rent richting de bal. Ternero is nu in balbezit. Ternero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Iglesias de bal. Ebilado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglesias. Iglesias krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Priego speelt de bal door. Camela bereikt de bal nog maar net als eerste. Camela passt de bal met de wreef. Ternero rent richting de bal. Ternero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicejos Mágicos 43%, Soldados del Montón 57%.
Unicejos Mágicos - Soldados del Montón 2:0