Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Agradecidos Pumas Vergonzosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een lange en hoge pass. Sutil kopt de bal weg. Solans bereikt de bal nog maar net als eerste. Solans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rodríguez Larren controleert de bal met de borst. Barrenetxea rent richting de bal. Barrenetxea passt de bal zonder na te denken. Montejo is nu in balbezit. Montejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sierra Madrazo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solans met de inworp. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sutil is nu in balbezit. Sutil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Agradecidos - Pumas Vergonzosos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Agradecidos 52%, Pumas Vergonzosos 48%.
Guerreros Agradecidos - Pumas Vergonzosos 0:1

65e minuut.
Carramiñana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro Martínez met een snelle inworp. Montejo is nu in balbezit. Montejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rodríguez Larren onderschept slim de pass. Sutil verovert de bal door een tackle van achteren. López Segura is nu in balbezit. Sutil onderschept slim de pass. Sutil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Agradecidos - Pumas Vergonzosos 0:2

77e minuut.
López Segura geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solans met een snelle inworp. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barrenetxea met een sublieme pass. Pérez Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Postigo probeert naar een medespeler te passen. Sutil is nu in balbezit. Sutil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Montejo rent richting de bal. Montejo passt de bal zonder na te denken. Zarandona is nu in balbezit. Sutil onderschept slim de pass. Sutil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Agradecidos 63%, Pumas Vergonzosos 37%.
Guerreros Agradecidos - Pumas Vergonzosos 0:2