Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otakus Vagos Unicejos Mágicos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Lucero rent richting de bal. Lucero speelt de bal door. Chuliá is nu in balbezit. Chuliá draait met de bal, schiet en ... Cordón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Otakus Vagos - Unicejos Mágicos 1:0

27e minuut.
Loperena rent richting de bal. Chuliá bereikt de bal nog maar net als eerste. Loperena rent richting de bal. Chuliá bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuliá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ferrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero verovert de bal door een tackle van achteren. Lucero met een sublieme pass. Priego bereikt de bal nog maar net als eerste. Priego geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Moreno probeert naar een medespeler te passen. Loperena is nu in balbezit. Loperena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chuliá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuliá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otakus Vagos 41%, Unicejos Mágicos 59%.
Otakus Vagos - Unicejos Mágicos 1:0

48e minuut.
Priego rent richting de bal. Priego speelt de bal door. González Lejárraga heeft problemen om de bal te vangen. Chuliá bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuliá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Otakus Vagos - Unicejos Mágicos 2:0

50e minuut.
Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cañas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chuliá de bal. Chuliá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Otakus Vagos - Unicejos Mágicos 3:0

55e minuut.
Lucero rent richting de bal. Lucero passt de bal met de wreef. Loperena bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuliá rent richting de bal. Chuliá schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ternero verovert de bal door een tackle van achteren. Ternero probeert naar een medespeler te passen. Cañas rent richting de bal. Piferrer onderschept slim de pass. Piferrer draait met de bal, schiet en ... Fernández Moreno bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otakus Vagos 47%, Unicejos Mágicos 53%.
Otakus Vagos - Unicejos Mágicos 3:0