Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguares Imperiales Colegas de Pega
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Higuera passt de bal in één keer door. Monreal is nu in balbezit. Capín verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Guapo de bal. Guapo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bertomeu probeert naar een medespeler te passen. Fresnedoso is nu in balbezit. Rábade rent richting de bal. Fresnedoso verovert de bal door een tackle van achteren. Fresnedoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Solves speelt de bal door. Capín rent richting de bal. Capín passt de bal met de wreef. Guapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guapo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Monreal rent richting de bal. Monreal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chumilla met de inworp. Solves geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
González Bobes speelt de bal door. Klungelig pakt Díaz Quinta de bal. Díaz Quinta speelt de bal door. Fresnedoso rent richting de bal. Fresnedoso haalt uit met een fantastische trap. Fernando Klimowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Colegas de Pega 0:1

39e minuut.
Díaz Quinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Quinta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Parras de bal onder controle te krijgen. Fresnedoso is nu in balbezit. Fresnedoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fresnedoso rent richting de bal. Fresnedoso geeft een hoge lob. Higuera is nu in balbezit. Higuera geeft de bal voor. Guapo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Imperiales 49%, Colegas de Pega 51%.
Jaguares Imperiales - Colegas de Pega 0:1

58e minuut.
Parras is nu in balbezit. Parras met een sublieme pass. Rábade rent richting de bal. Fresnedoso rent richting de bal. Fresnedoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Basauri rent richting de bal. Basauri geeft een hoge lob. Cubelos kopt de bal weg. Solves bereikt de bal nog maar net als eerste. Solves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaguares Imperiales - Colegas de Pega 1:1

76e minuut.
Monreal met een sublieme pass. Díaz Quinta is nu in balbezit. Díaz Quinta passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Méndez is nu in balbezit. Rodríguez Méndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Imperiales - Colegas de Pega 1:2

79e minuut.
Parras met een sublieme pass. Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertomeu met een sublieme pass. Rodríguez Méndez rent richting de bal. Rodríguez Méndez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cabranes Llavona rent richting de bal. Cabranes Llavona geeft een hoge lob. Carpintero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guapo rent richting de bal. Guapo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Capín kopt de bal weg. Guapo is nu in balbezit. Monreal is nu in balbezit. Guapo verovert de bal door een tackle van achteren. Guapo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Imperiales 53%, Colegas de Pega 47%.
Jaguares Imperiales - Colegas de Pega 1:2