Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Débiles Jaguares Imperiales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Beato met een snelle inworp. Crusat is nu in balbezit. Parras bereikt de bal nog maar net als eerste. Crusat onderschept slim de pass. Crusat geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Solves speelt de bal door. Daar is Capín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capín passt de bal zonder na te denken. Guapo rent richting de bal. Guapo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Débiles 38%, Jaguares Imperiales 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Débiles - Jaguares Imperiales 0:0

60e minuut.
Beato geeft de bal voor. Vílchez speelt de bal door. Klungelig pakt Chumilla de bal. Pérez Postigo is nu in balbezit. Pérez Postigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Crusat passt de bal zonder na te denken. García Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmache maakt een afschuwelijke overtreding. Calmache krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cubelos rent richting de bal. Vílchez onderschept slim de pass. Chumilla onderschept slim de pass. García Comas verovert de bal door een tackle van achteren. García Comas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Vílchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vílchez probeert naar een medespeler te passen. Pérez Postigo rent richting de bal. Pérez Postigo haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Casado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Débiles - Jaguares Imperiales 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Débiles 44%, Jaguares Imperiales 56%.
Toros Débiles - Jaguares Imperiales 1:0