Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caimanes en Paro Jaguares Imperiales
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Guapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino rent richting de bal. Guapo onderschept slim de pass. Guapo draait met de bal, schiet en ... Francés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes en Paro - Jaguares Imperiales 0:1

12e minuut.
Jiménez Marfil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Marfil speelt de bal door. Rábade bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujades bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujades haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pujades bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujades passt de bal met de wreef. Guapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guapo draait met de bal, schiet en ... Francés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes en Paro - Jaguares Imperiales 0:2

21e minuut.
Nieves is nu in balbezit. Nieves passt de bal in één keer door. García Becerra rent richting de bal. Cuxart verovert de bal door een tackle van achteren. Cuxart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Jiménez Marfil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García Morcillo komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Álvarez Casado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rábade is nu in balbezit. Rábade geeft de bal voor. Guapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guapo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Merayo kopt de bal weg. Guapo heeft problemen om de bal te vangen. García Morcillo rent richting de bal. Guapo verovert de bal door een tackle van achteren. Guapo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes en Paro - Jaguares Imperiales 0:3

40e minuut.
Rivera Pizarro geeft een lange en hoge pass. Chumilla is nu in balbezit. Gordaliza verovert de bal door een tackle van achteren. Gordaliza geeft een hoge lob. Cuxart springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Parras de bal. Parras probeert naar een medespeler te passen. García Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guapo verovert de bal door een tackle van achteren. Guapo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes en Paro - Jaguares Imperiales 0:4

45e minuut.
Collado met een harde bal richting middenveld. Oca kopt de bal weg. Klungelig pakt García Becerra de bal. Cuxart is nu in balbezit. Cuxart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes en Paro 50%, Jaguares Imperiales 50%.
Caimanes en Paro - Jaguares Imperiales 0:4

47e minuut.
Nieves rent richting de bal. Guapo verovert de bal door een tackle van achteren. Capín rent richting de bal. Guapo is nu in balbezit. Guapo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt García Morcillo de bal. Pujades is nu in balbezit. Merayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujades onderschept slim de pass. Pujades draait met de bal, schiet en ... Fernando Klimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
García Morcillo onderschept slim de pass. García Morcillo speelt de bal door. Daar is Rivera Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capín onderschept slim de pass. Capín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Parras probeert naar een medespeler te passen. Nieves rent richting de bal. Nieves speelt de bal door. Cuxart bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuxart schiet op doel. Fernando Klimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Chumilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordaliza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chumilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chumilla met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pino de bal. Guapo rent richting de bal. Guapo schiet op doel. Francés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes en Paro - Jaguares Imperiales 0:5

89e minuut.
Parras rent richting de bal. Oca begaat een overtreding. Parras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Becerra met een snel genomen vrije trap. Rivera Pizarro is nu in balbezit. Guapo verovert de bal door een tackle van achteren. Guapo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes en Paro - Jaguares Imperiales 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes en Paro 47%, Jaguares Imperiales 53%.
Caimanes en Paro - Jaguares Imperiales 0:6