Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Melancólicos Culturistas Imperiales
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
tragic Verdedigen weak


4e minuut.
González López heeft problemen om de bal te vangen. Zurriaráin is nu in balbezit. Zurriaráin passt de bal zonder na te denken. González López is nu in balbezit. González López draait met de bal, schiet en ... González Santana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bausou rent richting de bal. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona passt de bal met de wreef. Bausou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bausou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Melancólicos - Culturistas Imperiales 1:0

14e minuut.
Peris is nu in balbezit. Peris geeft een lange en hoge pass. Bausou met een sublieme pass. Barcelona rent richting de bal. Barcelona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Salvador kopt de bal weg. Klungelig pakt Peris de bal. Zurriaráin rent richting de bal. González López is nu in balbezit. González López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peris rent richting de bal. Olano onderschept slim de pass. Olano passt de bal zonder na te denken. Daar is Zurriaráin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurriaráin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Giner de bal. Fernández Coalla is nu in balbezit. Fernández Coalla geeft een lange en hoge pass. Bausou is nu in balbezit. Bausou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fernández Coalla rent richting de bal. Zurriaráin is nu in balbezit. Zurriaráin met een sublieme pass. González López rent richting de bal. González López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fernández Coalla rent richting de bal. Sarriegi Zumárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurriaráin begaat een overtreding. Zurriaráin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Melancólicos 64%, Culturistas Imperiales 36%.
Escarabajos Melancólicos - Culturistas Imperiales 1:0

60e minuut.
Ocio geeft de bal voor. Fernández Rodríguez speelt de bal door. Olano probeert de bal aan de voet te houden. Bausou is nu in balbezit. Bausou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Olano passt de bal zonder na te denken. Zurriaráin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurriaráin speelt de bal door. González López is nu in balbezit. González López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escarabajos Melancólicos - Culturistas Imperiales 1:1

67e minuut.
Ariestarau verovert de bal door een tackle van achteren. Ariestarau passt de bal zonder na te denken. Zurriaráin rent richting de bal. Zurriaráin draait met de bal, schiet en ... González Santana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Melancólicos - Culturistas Imperiales 1:2

80e minuut.
Peris controleert de bal met de borst. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano met een sublieme pass. González López bereikt de bal nog maar net als eerste. González López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bausou onderschept slim de pass. Bausou haalt uit met een fantastische trap. Arenaza kan de bal niet met de borst controleren. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona schiet op doel. Abella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sarriegi Zumárraga rent richting de bal. Giner met een sublieme pass. González López is nu in balbezit. Zurriaráin is nu in balbezit. Zurriaráin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Olano speelt de bal door. Fernández Coalla bereikt de bal nog maar net als eerste. González López verovert de bal door een tackle van achteren. Zurriaráin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurriaráin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Melancólicos 52%, Culturistas Imperiales 48%.
Escarabajos Melancólicos - Culturistas Imperiales 1:2