Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domingueros Feos Lobos Rimbombantes
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Olivé controleert de bal met de borst. Buiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé verovert de bal door een tackle van achteren. Satrustegui onderschept slim de pass. Satrustegui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chacón speelt de bal door. Velasco speelt de bal door. Amador is nu in balbezit. González Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. González Gómez draait met de bal, schiet en ... Berruezo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Satrustegui de bal. Velasco onderschept slim de pass. Velasco passt de bal zonder na te denken. González Gómez is nu in balbezit. González Gómez haalt uit met een fantastische trap. Berruezo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Martín Esperanza is nu in balbezit. Mateu rent richting de bal. Martín Esperanza begaat een overtreding. Martín Esperanza krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Nillos passt de bal zonder na te denken. Ruano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satrustegui rent richting de bal. Díaz Prendes verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Prendes draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Feos 71%, Lobos Rimbombantes 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domingueros Feos - Lobos Rimbombantes 0:0

47e minuut.
Rodríguez Costa geeft een lange en hoge pass. Ruano heeft problemen om de bal te vangen. Nillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruano onderschept slim de pass. Ruano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pozo geeft de bal voor. Inworp. Martín Esperanza met een snelle inworp. González Gómez is nu in balbezit. González Gómez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Amador rent richting de bal. Díaz Prendes verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Prendes passt de bal in één keer door. González Gómez rent richting de bal. González Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mateu probeert naar een medespeler te passen. Emery is nu in balbezit. Emery met een sublieme pass. Díaz Prendes rent richting de bal. Díaz Prendes haalt uit met een fantastische trap. Berruezo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Feos 69%, Lobos Rimbombantes 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domingueros Feos - Lobos Rimbombantes 0:0