Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catetos Chorreantes Demonios Sabrosos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Criado probeert naar een medespeler te passen. Vales heeft problemen om de bal te vangen. Tavio verovert de bal door een tackle van achteren. Tavio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Criado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres Rodríguez. Criado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucena Medina komt bij de bal en schiet. Mas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Alonso neemt de hoekschop. Jurado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toril met de inworp. Klungelig pakt Hodas de bal. Hodas schiet op doel. Español krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Cuadrado Alonso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tavio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catetos Chorreantes - Demonios Sabrosos 0:1

14e minuut.
Tavio is nu in balbezit. Hodas rent richting de bal. Santirso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hodas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hodas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Catetos Chorreantes - Demonios Sabrosos 0:2

16e minuut.
Movilla Cubero is nu in balbezit. Lucena Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Lucena Medina met een sublieme pass. Criado is nu in balbezit. Criado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Benítez Pineda onderschept slim de pass. Lucena Medina onderschept slim de pass. Lucena Medina passt de bal in één keer door. Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Criado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catetos Chorreantes 54%, Demonios Sabrosos 46%.
Catetos Chorreantes - Demonios Sabrosos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catetos Chorreantes 59%, Demonios Sabrosos 41%.
Catetos Chorreantes - Demonios Sabrosos 0:2