Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Enojados Colibries S.D.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Pérez Olivero speelt de bal door. Saizar is nu in balbezit. Santirso rent richting de bal. Buades Crespí verovert de bal door een tackle van achteren. Buades Crespí schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Enojados - Colibries S.D. 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Huergo de bal. Espuña rent richting de bal. Buades Crespí begaat een overtreding. Buades Crespí krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas Enojados - Colibries S.D. 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Ormaetxea de bal. Ormaetxea geeft een lange en hoge pass. Santirso heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Guerrero Fernández onderschept slim de pass. Guerrero Fernández geeft de bal voor. Acedo heeft problemen om de bal te vangen. Buades Crespí is nu in balbezit. Buades Crespí draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Lázaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grande kan de bal niet met de borst controleren. Elena is nu in balbezit. Buades Crespí verovert de bal door een tackle van achteren. Buades Crespí haalt uit met een fantastische trap. García Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jimenez Merlo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valera Espín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saizar schiet op doel. García Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Enojados - Colibries S.D. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Enojados 49%, Colibries S.D. 51%.
Pumas Enojados - Colibries S.D. 1:2

49e minuut.
Acedo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lázaro met de inworp. Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro geeft een lange en hoge pass. García Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Potete rent richting de bal. Potete geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santirso de bal. Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Enojados - Colibries S.D. 1:3

56e minuut.
Guerrero Fernández is nu in balbezit. Guerrero Fernández geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Espuña de bal onder controle te krijgen. Gascón is nu in balbezit. Gascón schiet op doel. Rico Soto bokst de bal weg.

74e minuut.
Huergo geeft de bal voor. Valera Espín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Olivero. Pérez Olivero krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Acedo kan de bal niet met de borst controleren. Buades Crespí verovert de bal door een tackle van achteren. Saizar rent richting de bal. Saizar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Enojados - Colibries S.D. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Enojados 62%, Colibries S.D. 38%.
Pumas Enojados - Colibries S.D. 1:4