Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Infames Caballeros Ganadores
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
García de los Salmones geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Güiza bereikt de bal nog maar net als eerste. González Güiza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Infames - Caballeros Ganadores 0:1

28e minuut.
Lucena Medina verovert de bal door een tackle van achteren. González Güiza is nu in balbezit. González Güiza passt de bal met de wreef. Abaurrea Ostiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaurrea Ostiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Infames - Caballeros Ganadores 0:2

39e minuut.
Inworp. Iturralde González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polo rent richting de bal. González Güiza onderschept slim de pass. González Güiza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lucena Medina passt de bal met de wreef. González Güiza bereikt de bal nog maar net als eerste. González Güiza speelt de bal door. Abaurrea Ostiz is nu in balbezit. Abaurrea Ostiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Infames 65%, Caballeros Ganadores 35%.
Zorros Infames - Caballeros Ganadores 0:2

70e minuut.
Olano rent richting de bal. Olano geeft een hoge lob. Lucena Medina is nu in balbezit. García de los Salmones bereikt de bal nog maar net als eerste. García de los Salmones schiet op doel. Díaz Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. González Güiza is nu in balbezit. González Güiza speelt de bal door. Abaurrea Ostiz rent richting de bal. Abaurrea Ostiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
García de los Salmones raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Antón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Infames 65%, Caballeros Ganadores 35%.
Zorros Infames - Caballeros Ganadores 0:2