Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Infames Domingueros Feos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Tabeirós passt de bal met de wreef. Daar is López Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Buiza is nu in balbezit. Buiza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Amador rent richting de bal. Amador geeft een hoge lob. Satrustegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Buiza is nu in balbezit. Buiza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Infames - Domingueros Feos 0:1

25e minuut.
Gras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Olivero is nu in balbezit. Cardona rent richting de bal. Daar is Cardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Olano rent richting de bal. Olano passt de bal zonder na te denken. Pérez Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Olivero haalt uit met een fantastische trap. Berruezo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorros Infames - Domingueros Feos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Infames 54%, Domingueros Feos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorros Infames - Domingueros Feos 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Muñoz Muñoz de bal. Ruano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz Muñoz. Muñoz Muñoz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Polo geeft een lange en hoge pass. Daar is Soriano Marcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona rent richting de bal. Cardona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cardona probeert naar een medespeler te passen. Pérez Olivero rent richting de bal. Amador tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amador krijgt een gele kaart. Pérez Olivero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pérez Olivero wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Infames 36%, Domingueros Feos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorros Infames - Domingueros Feos 1:1