Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedruscos C.F. Lobos Rimbombantes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Díaz Prendes haalt uit met een fantastische trap. Solaeta kopt de bal weg. González Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz Prendes rent richting de bal. Díaz Prendes draait met de bal, schiet en ... Roger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos C.F. - Lobos Rimbombantes 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Chacón de bal. López Rodríguez is nu in balbezit. López Rodríguez speelt de bal door. Segundo is nu in balbezit. Segundo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
González Gómez is nu in balbezit. Díaz Prendes is nu in balbezit. González Gómez rent richting de bal. Díaz Prendes rent richting de bal. Díaz Prendes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Velasco de bal onder controle te krijgen. López Rodríguez is nu in balbezit. Segundo is nu in balbezit. Segundo haalt uit met een fantastische trap. de las Cuevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pedruscos C.F. - Lobos Rimbombantes 1:1

39e minuut.
Lastras met de inworp. Lunar rent richting de bal. González Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Gómez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emery met een snelle inworp. Nillos geeft een hoge lob. Martín Esperanza rent richting de bal. Martín Esperanza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos C.F. 49%, Lobos Rimbombantes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pedruscos C.F. - Lobos Rimbombantes 1:1

60e minuut.
Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal met de wreef. Lunar probeert naar een medespeler te passen. Segundo heeft problemen om de bal te vangen. Segundo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Díaz Prendes rent richting de bal. Solaeta begaat een overtreding. Díaz Prendes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González Gómez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Díaz Prendes is nu in balbezit. Díaz Prendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lunar heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Prendes rent richting de bal. Díaz Prendes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Martín Esperanza rent richting de bal. Martín Esperanza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Piqueras rent richting de bal. Chacón rent richting de bal. Piqueras is nu in balbezit. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Roger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Piqueras is nu in balbezit. Piqueras geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert González Gómez de bal onder controle te krijgen. Lastras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos C.F. 60%, Lobos Rimbombantes 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pedruscos C.F. - Lobos Rimbombantes 1:1