Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Melancólicos Zorros Infames
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rodríguez Antón is nu in balbezit. Peris rent richting de bal. Rodríguez Antón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Antón krijgt een gele kaart. Peris moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Peris kan niet meer verder spelen. Aramaio komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Daar is Cardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramaio is nu in balbezit. Cardona is nu in balbezit. Cardona schiet op doel. González Santana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
González Santana met een sublieme pass. Bausou kopt de bal weg. Klungelig pakt Igoroin de bal. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rodríguez Antón met een sublieme pass. Tabeirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Bausou rent richting de bal. Daar is Barcelona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Igoroin is nu in balbezit. Igoroin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocio met een snelle inworp. Bausou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
López Prim heeft problemen om de bal te vangen. López Prim speelt de bal door. Barcelona rent richting de bal. Barcelona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cardona verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona passt de bal in één keer door. Pérez Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Olivero haalt uit met een fantastische trap. González Santana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Melancólicos - Zorros Infames 0:1

41e minuut.
Muñoz Muñoz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández Gómez komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Galera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bausou rent richting de bal. Bausou passt de bal met de wreef. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Melancólicos 64%, Zorros Infames 36%.
Escarabajos Melancólicos - Zorros Infames 0:1

59e minuut.
Bausou rent richting de bal. Bausou speelt de bal door. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona haalt uit met een fantastische trap. Nieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escarabajos Melancólicos - Zorros Infames 1:1

65e minuut.
Solla is nu in balbezit. Bausou is nu in balbezit. Bausou passt de bal zonder na te denken. Barcelona rent richting de bal. Barcelona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Melancólicos 55%, Zorros Infames 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escarabajos Melancólicos - Zorros Infames 1:1