Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Agradecidos Colibries S.D.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Pérez Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Espín geeft de bal voor. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Gómez Espín de bal. Saizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí rent richting de bal. Saizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saizar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zautua trapt de bal weg. Grande kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Saizar de bal onder controle te krijgen. Buades Crespí is nu in balbezit. Buades Crespí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Lázaro geeft een lange en hoge pass. Daar is Perea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buades Crespí rent richting de bal. Buades Crespí schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Agradecidos - Colibries S.D. 0:1

17e minuut.
de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Olivero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Hoz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Grande is nu in balbezit. Martínez de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez de Luna geeft een lange en hoge pass. Batalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Martínez Delgado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blas de bal. Grande is nu in balbezit. de la Hoz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Hoz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Saizar rent richting de bal. Viera probeert naar een medespeler te passen. Blas rent richting de bal. Blas schiet op doel. Ormaetxea probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Agradecidos 55%, Colibries S.D. 45%.
Caballos Agradecidos - Colibries S.D. 0:1

47e minuut.
Guerrero Fernández rent richting de bal. Guerrero Fernández geeft een lange en hoge pass. Martínez Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saizar is nu in balbezit. Saizar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Agradecidos - Colibries S.D. 0:2

54e minuut.
Viera probeert naar een medespeler te passen. Bonastre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Peguero. Fernández Peguero krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Batalla geeft een lange en hoge pass. Potete rent richting de bal. Potete geeft een hoge lob. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Suárez Iglesias met een harde bal richting middenveld. Fernández Peguero kopt de bal weg. de la Hoz is nu in balbezit. de la Hoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grande met een sublieme pass. Saizar is nu in balbezit. Buades Crespí rent richting de bal. Buades Crespí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ormaetxea geeft de bal voor. Pérez Postigo heeft problemen om de bal te vangen. Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Agradecidos - Colibries S.D. 0:3

72e minuut.
de la Hoz rent richting de bal. de la Hoz probeert naar een medespeler te passen. Potete bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas onderschept slim de pass. Blas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Agradecidos 56%, Colibries S.D. 44%.
Caballos Agradecidos - Colibries S.D. 0:3