Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ornitorrincos C.F. Holotúridos Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Alcaide is nu in balbezit. Sutil verovert de bal door een tackle van achteren. Sutil met een sublieme pass. Recio rent richting de bal. Recio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pajariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajariño met een sublieme pass. Zautua is nu in balbezit. Recio verovert de bal door een tackle van achteren. Recio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Barranco geeft een lange en hoge pass. Pajariño kopt de bal weg. Daar is Gruart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio haalt uit met een fantastische trap. Ginestá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos C.F. - Holotúridos Club 0:1

29e minuut.
Alcaide passt de bal met de wreef. Babangida rent richting de bal. Bausou is nu in balbezit. Babangida onderschept slim de pass. Babangida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rojas Rodríguez is nu in balbezit. Recio verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cerezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recio rent richting de bal. Recio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vélez met een sublieme pass. Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaide passt de bal in één keer door. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida haalt uit met een fantastische trap. Amigó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ornitorrincos C.F. - Holotúridos Club 1:1

39e minuut.
Lozano geeft een lange en hoge pass. Peral met een sublieme pass. Rojas Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alcaide heeft problemen om de bal te vangen. Babangida rent richting de bal. Alcaide rent richting de bal. Babangida is nu in balbezit. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos C.F. 70%, Holotúridos Club 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ornitorrincos C.F. - Holotúridos Club 1:1

53e minuut.
Pascual Moro probeert naar een medespeler te passen. Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio passt de bal in één keer door. Cerezo rent richting de bal. Cerezo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sanfélix is nu in balbezit. Sanfélix geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gruart de bal. Recio is nu in balbezit. Recio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos C.F. - Holotúridos Club 1:2

72e minuut.
Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio onderschept slim de pass. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio verovert de bal door een tackle van achteren. Recio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos C.F. - Holotúridos Club 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos C.F. 59%, Holotúridos Club 41%.
Ornitorrincos C.F. - Holotúridos Club 1:3