Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Innombrables Catetos Galantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Fernández Rosal probeert naar een medespeler te passen. Zudaire is nu in balbezit. Met opzet legt Rivas Alvaro zijn tegenspeler op de grond. Rivas Alvaro krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Garai de bal onder controle te krijgen. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai is nu in balbezit. Sánchez Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Montoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Catetos Galantes 1:0

29e minuut.
Rivas Alvaro is nu in balbezit. Rivas Alvaro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Culebras de bal. Sánchez Cobo rent richting de bal. Sánchez Cobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fernández Rosal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sánchez Cobo de bal. Martón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Suárez Rivas is nu in balbezit. Sánchez Montoya onderschept slim de pass. de la Morena is nu in balbezit. Sánchez Montoya rent richting de bal. Sánchez Montoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
García Ardura onderschept slim de pass. Fernández Rosal geeft een lange en hoge pass. Sánchez Cobo rent richting de bal. Martón is nu in balbezit. Martón haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Innombrables 60%, Catetos Galantes 40%.
Gusanos Innombrables - Catetos Galantes 1:0

58e minuut.
Fernández Rosal geeft een hoge lob. Zudaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Zudaire passt de bal zonder na te denken. Sánchez Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Santórum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bango speelt de bal door. de la Morena is nu in balbezit. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Montoya schiet op doel. Bengoa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Catetos Galantes 2:0

79e minuut.
Fernández Rosal is nu in balbezit. de la Morena is nu in balbezit. de la Morena probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Montoya is nu in balbezit. Sánchez Montoya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Azpilikueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozano Farran. Azpilikueta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Ardura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel. Bengoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Innombrables 49%, Catetos Galantes 51%.
Gusanos Innombrables - Catetos Galantes 2:0