Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Desvergonzados Gamusinos Lujuriosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
de la Hoz met een snelle inworp. Rodríguez Garrido rent richting de bal. Penella onderschept slim de pass. Penella haalt uit met een fantastische trap. Barrera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Desvergonzados - Gamusinos Lujuriosos 0:1

8e minuut.
Pérez Riverol met een sublieme pass. Moreno Rosillo rent richting de bal. López González rent richting de bal. Moreno Rosillo verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Rosillo haalt uit met een fantastische trap. Atela bokst de bal weg.

12e minuut.
de la Hoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armada Pozo. de la Hoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López González zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miraut rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendía rent richting de bal. de la Cabra verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut is nu in balbezit. Miraut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas Desvergonzados - Gamusinos Lujuriosos 1:1

32e minuut.
Solaun is nu in balbezit. Mendía verovert de bal door een tackle van achteren. Mendía passt de bal zonder na te denken. de la Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cabra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Desvergonzados - Gamusinos Lujuriosos 2:1

36e minuut.
Moreno Rosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Rosillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Angulo Alboniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is de la Cabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazán rent richting de bal. de la Cabra onderschept slim de pass. Miraut rent richting de bal. Miraut schiet op doel. Navas González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muiños is nu in balbezit. Muiños geeft de bal voor. Pérez Riverol kopt de bal weg. de la Cabra controleert de bal met de borst. de la Cabra haalt uit met een fantastische trap. Navas González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Desvergonzados 44%, Gamusinos Lujuriosos 56%.
Pumas Desvergonzados - Gamusinos Lujuriosos 2:1

48e minuut.
López González passt de bal zonder na te denken. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cabra rent richting de bal. de la Cabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Desvergonzados - Gamusinos Lujuriosos 3:1

54e minuut.
Doeltrap. Atela met een harde bal richting middenveld. Armada Pozo kopt de bal weg. Moreno Rosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Rosillo passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
de la Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cabra probeert naar een medespeler te passen. Larruzea is nu in balbezit. Miraut onderschept slim de pass. Miraut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armada Pozo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Hoz. de la Hoz krijgt een gele kaart. Armada Pozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armada Pozo met een snel genomen vrije trap. Daar is Arbelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Desvergonzados 68%, Gamusinos Lujuriosos 32%.
Pumas Desvergonzados - Gamusinos Lujuriosos 3:1