Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Feroces Yonkis F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ruiloba passt de bal in één keer door. Aldrich is nu in balbezit. Requejo onderschept slim de pass. Requejo draait met de bal, schiet en ... Vicente probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Manzano de bal. Rovira met een sublieme pass. Daar is Saavedra Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Feroces - Yonkis F.C. 0:1

9e minuut.
Inworp. Sertucha met een snelle inworp. Artetxe is nu in balbezit. Artetxe geeft een lange en hoge pass. Moya Martín maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Serrano met de inworp. Sánchez Moya speelt de bal door. Aldrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Nunes is nu in balbezit. Rovira onderschept slim de pass. Rovira passt de bal zonder na te denken. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Feroces 54%, Yonkis F.C. 46%.
Leones Feroces - Yonkis F.C. 0:1

52e minuut.
Irureta geeft een lange en hoge pass. Vicente is nu in balbezit. Pipaon onderschept slim de pass. Pipaon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leones Feroces - Yonkis F.C. 1:1

53e minuut.
Moya Martín speelt de bal door. Klungelig pakt Rovira de bal. Pipaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipaon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. García Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Aldrich kopt de bal weg. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Rovira rent richting de bal. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín haalt uit met een fantastische trap. Ansotegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Orife geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Moya met de inworp. Rovira is nu in balbezit. Rovira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Feroces 47%, Yonkis F.C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Feroces - Yonkis F.C. 1:1