Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Deliciosos Ornitorrincos C.F.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Bodipo Díaz met een snelle inworp. Galván rent richting de bal. Galván geeft een hoge lob. Daar is Escorial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escorial draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Deliciosos - Ornitorrincos C.F. 1:0

7e minuut.
Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez speelt de bal door. Piñera Zapatero is nu in balbezit. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rojas Rodríguez rent richting de bal. de la Sagra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rojas Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Rojas Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babangida krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. Alcaide verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaide probeert naar een medespeler te passen. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galván passt de bal in één keer door. Escorial rent richting de bal. Escorial draait met de bal, schiet en ... Ginestá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Iglesias passt de bal in één keer door. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván probeert naar een medespeler te passen. Escorial bereikt de bal nog maar net als eerste. Escorial schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vélez probeert de bal aan de voet te houden. de la Sagra speelt de bal door. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Escorial onderschept slim de pass. Escorial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Deliciosos - Ornitorrincos C.F. 2:0

45e minuut.
Rojas Rodríguez geeft de bal voor. Inworp. Pericás met de inworp. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Deliciosos - Ornitorrincos C.F. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Deliciosos 38%, Ornitorrincos C.F. 62%.
Magos Deliciosos - Ornitorrincos C.F. 3:0

59e minuut.
Klungelig pakt Álvarez Izquierdo de bal. Piñera Zapatero speelt de bal door. Fernández Presa geeft de bal voor. Escorial rent richting de bal. Escorial haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rodríguez Marfil geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernández Socas met een snelle inworp. Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Deliciosos 46%, Ornitorrincos C.F. 54%.
Magos Deliciosos - Ornitorrincos C.F. 3:0