Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Innombrables Diablos Nobles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Murias passt de bal in één keer door. Escaich bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin Villar is nu in balbezit. Murias bereikt de bal nog maar net als eerste. Murias schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Diablos Nobles 0:1

29e minuut.
Bango rent richting de bal. Bango speelt de bal door. Sánchez Montoya rent richting de bal. de la Morena is nu in balbezit. de la Morena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gusanos Innombrables - Diablos Nobles 1:1

37e minuut.
Brito Arceo rent richting de bal. de la Morena verovert de bal door een tackle van achteren. de la Morena passt de bal met de wreef. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Montoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Innombrables - Diablos Nobles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Innombrables 54%, Diablos Nobles 46%.
Gusanos Innombrables - Diablos Nobles 2:1

59e minuut.
Fernández Cotrofe passt de bal in één keer door. Daar is Bango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bango met een sublieme pass. García Llamas is nu in balbezit. García Llamas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Escaich is nu in balbezit. Martin Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Martin Villar geeft een hoge lob. de la Morena is nu in balbezit. de la Morena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Murias kopt de bal weg. Rivas Alvaro rent richting de bal. Escaich begaat een overtreding. Escaich krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pevida geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojarro met de inworp. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cardeñosa passt de bal met de wreef. Daar is Escaich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ardura rent richting de bal. Escaich is nu in balbezit. Escaich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rivas Alvaro rent richting de bal. Escaich verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas Alvaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Escaich verovert de bal door een tackle van achteren. Escaich haalt uit met een fantastische trap. López de Mesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Innombrables 55%, Diablos Nobles 45%.
Gusanos Innombrables - Diablos Nobles 2:1