Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holotúridos Club Guardabosques Ganadores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Sutil geeft een lange en hoge pass. Laguardia is nu in balbezit. Lozano maakt een afschuwelijke overtreding. Lozano krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cerezo onderschept slim de pass. Cerezo passt de bal met de wreef. Álvarez Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio verovert de bal door een tackle van achteren. Recio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
García Millán met de inworp. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez passt de bal in één keer door. Codina rent richting de bal. Codina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sutil speelt de bal door. García Millán speelt de bal door. Sanfélix bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfélix geeft een hoge lob. Álvarez Figaredo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Laguardia met de inworp. Fernández Herrera is nu in balbezit. Fernández Herrera geeft een lange en hoge pass. Pascual Moro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Club - Guardabosques Ganadores 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Club 40%, Guardabosques Ganadores 60%.
Holotúridos Club - Guardabosques Ganadores 0:1

58e minuut.
Ituarte met een sublieme pass. Fernández Herrera is nu in balbezit. Fernández Herrera passt de bal in één keer door. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina schiet op doel. Amigó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fernández Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Herrera probeert naar een medespeler te passen. Barranco rent richting de bal. Codina onderschept slim de pass. Codina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Club - Guardabosques Ganadores 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Club 55%, Guardabosques Ganadores 45%.
Holotúridos Club - Guardabosques Ganadores 0:2