Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonkis F.C. Gamusinos Lujuriosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Armada Pozo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sáenz de Jubera. Armada Pozo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuadrado met een snel genomen vrije trap. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo geeft een hoge lob. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol schiet op doel. García Iglesias bokst de bal weg.

20e minuut.
Klungelig pakt Sertucha de bal. Moreno Rosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Rosillo passt de bal met de wreef. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Moreno Rosillo is nu in balbezit. Rodríguez Serrano onderschept slim de pass. Rodríguez Serrano probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gómez Fuertes passt de bal met de wreef. Mendía heeft problemen om de bal te vangen. Mendía passt de bal zonder na te denken. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Muiños kopt de bal weg. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Rosillo onderschept slim de pass. Moreno Rosillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonkis F.C. - Gamusinos Lujuriosos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonkis F.C. 64%, Gamusinos Lujuriosos 36%.
Yonkis F.C. - Gamusinos Lujuriosos 0:1

52e minuut.
Aldrich passt de bal in één keer door. Gómez Fuertes rent richting de bal. Gómez Fuertes passt de bal in één keer door. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navas González met een sublieme pass. Moreno Rosillo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moreno y Fabianesi de bal onder controle te krijgen. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonkis F.C. - Gamusinos Lujuriosos 0:2

69e minuut.
Muiños onderschept slim de pass. Sertucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muiños zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Muiños moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Muiños schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Inworp. Artetxe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gómez Fuertes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Fuertes haalt uit met een fantastische trap. Bazán heeft problemen om de bal te vangen. Navas González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonkis F.C. 46%, Gamusinos Lujuriosos 54%.
Yonkis F.C. - Gamusinos Lujuriosos 0:2