Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holotúridos Agudos Cañones Deliciosos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Llorián de bal. Igartua is nu in balbezit. Igartua met een sublieme pass. Gimeno Molina rent richting de bal. Gimeno Molina schiet op doel. Fernández Compan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gimeno Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimeno Molina geeft de bal voor. del Olmo heeft problemen om de bal te vangen. Reina rent richting de bal. Reina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mairena de bal. Igartua bereikt de bal nog maar net als eerste. Igartua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cervero passt de bal zonder na te denken. Daar is Gimeno Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimeno Molina met een sublieme pass. Igartua is nu in balbezit. Igartua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agudos - Cañones Deliciosos 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Ventura de bal. Fernández Sexto is nu in balbezit. Fernández Sexto speelt de bal door. Gimeno Molina is nu in balbezit. Gimeno Molina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Fernández Compan speelt de bal door. Carrete kopt de bal weg. del Olmo probeert de bal aan de voet te houden. Igartua is nu in balbezit. Igartua haalt uit met een fantastische trap. Fernández Compan bokst de bal weg.

43e minuut.
Klungelig pakt Igartua de bal. Igartua met een sublieme pass. Gimeno Molina rent richting de bal. Gimeno Molina schiet op doel. Fernández Compan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agudos - Cañones Deliciosos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Agudos 35%, Cañones Deliciosos 65%.
Holotúridos Agudos - Cañones Deliciosos 2:0

64e minuut.
Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García verovert de bal door een tackle van achteren. Lejarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejarreta schiet op doel. De bal raakt de paal. Matabuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agudos - Cañones Deliciosos 2:1

78e minuut.
Igartua verovert de bal door een tackle van achteren. Igartua geeft de bal voor. Fernández Crespo kopt de bal weg. Igartua controleert de bal met de borst. Igartua schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agudos - Cañones Deliciosos 3:1

87e minuut.
Cervero met een sublieme pass. Igartua bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimeno Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Igartua bereikt de bal nog maar net als eerste. Igartua draait met de bal, schiet en ... Fernández Compan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Agudos 53%, Cañones Deliciosos 47%.
Holotúridos Agudos - Cañones Deliciosos 3:1