Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañones Deliciosos Gallos Agudos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Ortí geeft een lange en hoge pass. Silvar rent richting de bal. Moro León rent richting de bal. Silvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Deliciosos - Gallos Agudos 0:1

18e minuut.
Moro León onderschept slim de pass. Moro León speelt de bal door. Moratón rent richting de bal. Benítez Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez Castañeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cañones Deliciosos - Gallos Agudos 1:1

18e minuut.
Daar is Silvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejarreta is nu in balbezit. Silvar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silvar krijgt een gele kaart. Lejarreta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ventura met een snel genomen vrije trap. Benítez Castañeda springt en kopt de bal. de la Osa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Deliciosos - Gallos Agudos 2:1

23e minuut.
Juárez geeft een lange en hoge pass. Daar is Zapatilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvar draait met de bal, schiet en ... Fernández Compan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cañones Deliciosos - Gallos Agudos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Deliciosos 42%, Gallos Agudos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cañones Deliciosos - Gallos Agudos 2:2

49e minuut.
Daar is Mairena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairena onderschept slim de pass. Silvar verovert de bal door een tackle van achteren. Silvar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Deliciosos 52%, Gallos Agudos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cañones Deliciosos - Gallos Agudos 2:2