Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promotores S.D. Mileuristas Verdes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Álvarez Cudeiro geeft een lange en hoge pass. López Quirós kopt de bal weg. Mancilla Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancilla Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bartual passt de bal met de wreef. López Quirós rent richting de bal. López Quirós probeert naar een medespeler te passen. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Seoane heeft problemen om de bal te vangen. López Quirós rent richting de bal. Pozuelo is nu in balbezit. Pozuelo draait met de bal, schiet en ... López Quirós probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Seoane heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo speelt de bal door. Antoñana kopt de bal weg. Pozuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozuelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gallardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rodríguez Sánchez met een sublieme pass. Hornos rent richting de bal. Pajares onderschept slim de pass. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promotores S.D. 47%, Mileuristas Verdes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promotores S.D. - Mileuristas Verdes 0:0

48e minuut.
Pozuelo probeert naar een medespeler te passen. López Quirós rent richting de bal. García Edo onderschept slim de pass. García Edo draait met de bal, schiet en ... Seoane probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Negredo Sánchez passt de bal zonder na te denken. Hornos speelt de bal door. Daar is Pozuelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Edo rent richting de bal. García Edo draait met de bal, schiet en ... Gallardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Roba probeert de bal met de borst te controleren. Estévez geeft een hoge lob. Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Mancilla Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mancilla Navarro haalt uit met een fantastische trap. Saltor bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Álvarez Figaredo neemt de hoekschop. Mancilla Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancilla Navarro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Promotores S.D. - Mileuristas Verdes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promotores S.D. 63%, Mileuristas Verdes 37%.
Promotores S.D. - Mileuristas Verdes 1:0