Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldados Agradecidos Demonios Repugnantes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Acedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acedo speelt de bal door. Daar is Ceballos Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezaun is nu in balbezit. Lezaun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Soriano Marco heeft problemen om de bal te vangen. Igoa rent richting de bal. Igoa geeft een lange en hoge pass. Valero Martinez rent richting de bal. Valero Martinez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sadik bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Acedo zijn tegenspeler op de grond. Acedo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Valero Martinez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Moreno y Fabianesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beitia probeert de bal met de borst te controleren. Beitia geeft een hoge lob. del Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. del Sol passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Martínez Cazorla geeft de bal voor. Klungelig pakt Parés de bal. Sadik speelt de bal door. Valero Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Agradecidos 46%, Demonios Repugnantes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldados Agradecidos - Demonios Repugnantes 0:0

54e minuut.
Moreno y Fabianesi met een snelle inworp. Beitia kan de bal niet met de borst controleren. Valero Martinez rent richting de bal. Valero Martinez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Agradecidos - Demonios Repugnantes 0:1

69e minuut.
Parés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martínez Puyol komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Azkoitia Gabiola onderschept slim de pass. del Sol rent richting de bal. del Sol passt de bal in één keer door. Valero Martinez is nu in balbezit. Valero Martinez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Martínez Cazorla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Puyol onderschept slim de pass. Martínez Puyol speelt de bal door. Lezaun rent richting de bal. Lezaun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Agradecidos 40%, Demonios Repugnantes 60%.
Soldados Agradecidos - Demonios Repugnantes 0:1