Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonios Repugnantes Promotores Infames
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
del Sol kan de bal niet met de borst controleren. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar draait met de bal, schiet en ... Albiol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Frey kopt de bal weg. Sadik rent richting de bal. Sadik passt de bal zonder na te denken. Valero Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Martínez Cazorla probeert naar een medespeler te passen. Sadik is nu in balbezit. Sadik passt de bal in één keer door. Valero Martinez is nu in balbezit. Valero Martinez draait met de bal, schiet en ... Secades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ortigosa Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigosa Burgos probeert naar een medespeler te passen. Fortes Calvo met een sublieme pass. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Martínez Cazorla rent richting de bal. Martínez Cazorla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Porlán de bal. Valero Martinez is nu in balbezit. Valero Martinez draait met de bal, schiet en ... Secades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Sancet geeft een hoge lob. Azkoitia Gabiola heeft problemen om de bal te vangen. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Higuera is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Higuera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Higuera krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sadik onderschept slim de pass. Sadik passt de bal in één keer door. Valero Martinez is nu in balbezit. Valero Martinez draait met de bal, schiet en ... Barrena probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Repugnantes - Promotores Infames 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Repugnantes 50%, Promotores Infames 50%.
Demonios Repugnantes - Promotores Infames 1:0

77e minuut.
Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar is nu in balbezit. del Sol onderschept slim de pass. Higuera rent richting de bal. Higuera haalt uit met een fantastische trap. Albiol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Repugnantes 47%, Promotores Infames 53%.
Demonios Repugnantes - Promotores Infames 1:0