Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Ásperos Soldados Agradecidos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Ceballos Silva is nu in balbezit. Ceballos Silva passt de bal in één keer door. Lezaun is nu in balbezit. Lezaun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Ásperos - Soldados Agradecidos 0:1

25e minuut.
Jiménez Santafé is nu in balbezit. Jiménez Santafé speelt de bal door. Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos Silva rent richting de bal. Ceballos Silva draait met de bal, schiet en ... Conde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Riesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezaun rent richting de bal. Lezaun haalt uit met een fantastische trap. Conde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Galán geeft de bal voor. Inworp. Ibanez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceballos Silva controleert de bal met de borst. Ceballos Silva passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Ásperos - Soldados Agradecidos 0:2

36e minuut.
Ibanez passt de bal met de wreef. Segura Robaina rent richting de bal. Ibanez onderschept slim de pass. Ibanez geeft een lange en hoge pass. Galán onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Lezaun is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Segura Robaina heeft problemen om de bal te vangen. Ceballos Silva rent richting de bal. Ceballos Silva haalt uit met een fantastische trap. Galán probeert de bal aan de voet te houden. Conde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ibanez neemt de hoekschop. Lezaun is nu in balbezit. Lezaun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Ásperos - Soldados Agradecidos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Ásperos 63%, Soldados Agradecidos 37%.
Caminantes Ásperos - Soldados Agradecidos 0:3

52e minuut.
Sabina is nu in balbezit. Sabina geeft een hoge lob. Beitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruretagoyena rent richting de bal. Iruretagoyena schiet op doel. de Navas bokst de bal weg. Iruretagoyena bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruretagoyena schiet op doel. de Navas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Ásperos - Soldados Agradecidos 1:3

84e minuut.
Ibanez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibanez geeft een lange en hoge pass. Agüera kopt de bal weg. Lezaun rent richting de bal. Lezaun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Iruretagoyena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora passt de bal met de wreef. Iruretagoyena rent richting de bal. Iruretagoyena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Ásperos 54%, Soldados Agradecidos 46%.
Caminantes Ásperos - Soldados Agradecidos 1:3