Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonios Repugnantes Halcones A.D.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Segura Robaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Igoa verovert de bal door een tackle van achteren. Igoa met een sublieme pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel. Albiol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
del Sol probeert naar een medespeler te passen. Sadik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadik passt de bal zonder na te denken. Valero Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Atela kopt de bal weg. Rodríguez Suárez rent richting de bal. Sadik onderschept slim de pass. Valero Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Repugnantes - Halcones A.D. 1:0

18e minuut.
del Sol is nu in balbezit. del Sol passt de bal met de wreef. Valero Martinez is nu in balbezit. Valero Martinez schiet op doel. Galeano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Repugnantes - Halcones A.D. 2:0

19e minuut.
Atela is nu in balbezit. Valero Martinez onderschept slim de pass. Moreno Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Valero Martinez haalt uit met een fantastische trap. Galeano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sánchez Capdevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Rodríguez Suárez probeert naar een medespeler te passen. Atela heeft problemen om de bal te vangen. Atela passt de bal in één keer door. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel. Albiol bokst de bal weg.

30e minuut.
Elgarresta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadik is nu in balbezit. Sadik geeft de bal voor. Galeano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valero Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Repugnantes - Halcones A.D. 3:0

33e minuut.
Rodríguez Suárez geeft de bal voor. Albiol speelt de bal door. Moreno Moreno kopt de bal weg. Rivas rent richting de bal. Rivas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Igoa met een snelle inworp. Martínez Cazorla bereikt de bal nog maar net als eerste. Atela is nu in balbezit. Atela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
del Sol verovert de bal door een tackle van achteren. del Sol met een sublieme pass. Sánchez Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Valero Martinez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Repugnantes - Halcones A.D. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Repugnantes 43%, Halcones A.D. 57%.
Demonios Repugnantes - Halcones A.D. 4:0

46e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft de bal voor. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila onderschept slim de pass. Capdevila draait met de bal, schiet en ... Albiol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Sadik onderschept slim de pass. Sadik probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Suárez rent richting de bal. Valero Martinez onderschept slim de pass. Valero Martinez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sadik rent richting de bal. Atela verovert de bal door een tackle van achteren. Atela met een sublieme pass. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
del Sol verovert de bal door een tackle van achteren. del Sol passt de bal in één keer door. Valero Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Elgarresta de bal onder controle te krijgen. Galeano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez Capdevila heeft problemen om de bal te vangen. Sadik rent richting de bal. Sadik haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Capdevila probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Elgarresta trapt de bal weg van het doel. Inworp. Frey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadik is nu in balbezit. Sadik geeft een lange en hoge pass. Galeano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez Suárez rent richting de bal. Rodríguez Suárez geeft een hoge lob. Navalpotro speelt de bal door. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel. Albiol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Capdevila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Repugnantes 41%, Halcones A.D. 59%.
Demonios Repugnantes - Halcones A.D. 4:0