Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promotores Subterráneos Promotores Infames
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Zarandona is nu in balbezit. Omil is nu in balbezit. Ortigosa Burgos maakt een afschuwelijke overtreding. Ortigosa Burgos krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zarandona verovert de bal door een tackle van achteren. Porlán rent richting de bal. Zarandona onderschept slim de pass. Zarandona draait met de bal, schiet en ... Secades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promotores Subterráneos - Promotores Infames 1:0

32e minuut.
Sancet bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil onderschept slim de pass. Ariestarau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ariestarau krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fortes Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Fortes Calvo geeft een lange en hoge pass. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Ruiloba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promotores Subterráneos - Promotores Infames 1:1

40e minuut.
Daar is Bueno Avila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Quince verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Quince met een sublieme pass. Higuera is nu in balbezit. Higuera haalt uit met een fantastische trap. Ruiloba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omil. Omil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promotores Subterráneos 62%, Promotores Infames 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promotores Subterráneos - Promotores Infames 1:1

65e minuut.
Noriega rent richting de bal. Higuera onderschept slim de pass. Higuera speelt de bal door. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Secades trapt de bal weg van het doel. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega passt de bal met de wreef. Tebar heeft problemen om de bal te vangen. Tebar geeft een lange en hoge pass. Secades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Higuera passt de bal met de wreef. Álvarez Quince rent richting de bal. Álvarez Quince speelt de bal door. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Omil kopt de bal weg. Higuera probeert de bal aan de voet te houden. Cobeño Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promotores Subterráneos 42%, Promotores Infames 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promotores Subterráneos - Promotores Infames 1:1