Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Ásperos Soldados Agradecidos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Martínez Puyol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Porcar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuevas Capín is nu in balbezit. Cuevas Capín schiet op doel. de Navas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Ásperos - Soldados Agradecidos 1:0

10e minuut.
Inworp. Unanua met de inworp. Porcar is nu in balbezit. Porcar geeft de bal voor. Villabona krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Ásperos - Soldados Agradecidos 2:0

19e minuut.
Martínez Puyol is nu in balbezit. Acedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acedo passt de bal in één keer door. Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezaun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Ásperos - Soldados Agradecidos 2:1

39e minuut.
Inworp. de Dios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceballos Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopio onderschept slim de pass. Procopio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Ásperos 50%, Soldados Agradecidos 50%.
Caballeros Ásperos - Soldados Agradecidos 2:1

48e minuut.
Martínez Puyol is nu in balbezit. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Puyol. Martínez Puyol krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pericás geeft een hoge lob. Cuevas Capín rent richting de bal. Martínez Puyol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Puyol krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Moreno y Fabianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. de Dios onderschept slim de pass. de Dios speelt de bal door. Lezaun is nu in balbezit. Lezaun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Procopio probeert naar een medespeler te passen. Cuevas Capín rent richting de bal. Cuevas Capín passt de bal in één keer door. Villabona is nu in balbezit. Villabona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Ásperos - Soldados Agradecidos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Ásperos 45%, Soldados Agradecidos 55%.
Caballeros Ásperos - Soldados Agradecidos 3:1