Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Infames Potros Infames
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Martínez Reguera de bal. Olabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Martínez Reguera zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Martínez Reguera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martínez Reguera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Señor met een snelle inworp. García Muñoz rent richting de bal. García Muñoz met een sublieme pass. Samper is nu in balbezit. Samper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Señor passt de bal zonder na te denken. Maceda geeft een hoge lob. Daar is Rodríguez Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samper is nu in balbezit. Samper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - Potros Infames 0:1

20e minuut.
Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda probeert naar een medespeler te passen. Ramírez Brenes probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gento de bal onder controle te krijgen. Gento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
García Muñoz kopt de bal weg. Samper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Nebreda. Rodríguez Nebreda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Infames 52%, Potros Infames 48%.
Mineros Infames - Potros Infames 0:1

48e minuut.
Maceda geeft de bal voor. Samper rent richting de bal. Rodríguez Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Samper verovert de bal door een tackle van achteren. Samper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Iturriaga is nu in balbezit. Sukunza verovert de bal door een tackle van achteren. Sukunza speelt de bal door. Samper is nu in balbezit. Samper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
López Clemente probeert naar een medespeler te passen. Samper rent richting de bal. Rodríguez Parrado rent richting de bal. Samper onderschept slim de pass. Samper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Samper probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Samper verovert de bal door een tackle van achteren. Samper draait met de bal, schiet en ... Solaeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Infames 54%, Potros Infames 46%.
Mineros Infames - Potros Infames 0:1