Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holotúridos Deportistas Catetos Miserables
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Huarte rent richting de bal. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto passt de bal met de wreef. Bacallado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacallado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Huarte passt de bal zonder na te denken. López González probeert de bal aan de voet te houden. Ráez rent richting de bal. López González verovert de bal door een tackle van achteren. López González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cembranos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo Martínez is nu in balbezit. Gallardo Martínez probeert naar een medespeler te passen. García Granero rent richting de bal. García Granero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Parralejo rent richting de bal. Parralejo geeft de bal voor. Daar is Turienzo Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Granero rent richting de bal. García Granero draait met de bal, schiet en ... Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bacallado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López González rent richting de bal. López González geeft een lange en hoge pass. Etxarri rent richting de bal. Etxarri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Deportistas 47%, Catetos Miserables 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holotúridos Deportistas - Catetos Miserables 0:0

55e minuut.
López González passt de bal zonder na te denken. Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Granero begaat een overtreding. García Granero krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Parralejo heeft problemen om de bal te vangen. Huarte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parralejo. Parralejo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Doeltrap. Cervero trapt de bal weg. Daar is Parralejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
García Rodríguez met een snelle inworp. Ráez is nu in balbezit. López González begaat een overtreding. López González krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Parralejo probeert naar een medespeler te passen. Cela is nu in balbezit. Cela geeft een lange en hoge pass. García Rodríguez is nu in balbezit. García Rodríguez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Deportistas 64%, Catetos Miserables 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holotúridos Deportistas - Catetos Miserables 0:0