Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros Infames Burros Desbocados
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Samper verovert de bal door een tackle van achteren. Samper haalt uit met een fantastische trap. Pérez Mejías probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sukunza zal de hoekschop nemen. Fernández Jordán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sánchez Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Miñarro met een sublieme pass. Daar is López Cinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Pujols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujols schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
García Muñoz kopt de bal weg. Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda speelt de bal door. Daar is Samper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Señor speelt de bal door. Miñarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro probeert naar een medespeler te passen. Samper rent richting de bal. Samper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pujols is nu in balbezit. Pujols passt de bal zonder na te denken. López Cinta bereikt de bal nog maar net als eerste. López Cinta schiet op doel. Reche probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Noriega kopt de bal weg. Amate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Amate onderschept slim de pass. Amate geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Infames 57%, Burros Desbocados 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potros Infames - Burros Desbocados 0:0

50e minuut.
Amate onderschept slim de pass. Amate speelt de bal door. García Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Samper bereikt de bal nog maar net als eerste. Samper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Amate met een sublieme pass. García Muñoz geeft de bal voor. Sánchez Galo probeert de bal aan de voet te houden. Samper is nu in balbezit. Samper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Daar is Maceda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce rent richting de bal. Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda geeft een lange en hoge pass. Samper springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Daar is Irala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olabe is nu in balbezit. Olabe passt de bal zonder na te denken. Samper is nu in balbezit. Samper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Irala kopt de bal weg. Reche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Cinta is nu in balbezit. Pujols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Noriega passt de bal in één keer door. González Muñoz is nu in balbezit. González Muñoz passt de bal in één keer door. López Cinta bereikt de bal nog maar net als eerste. López Cinta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Infames 52%, Burros Desbocados 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potros Infames - Burros Desbocados 0:0