Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monarcas Magníficos Gatos Secretos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Cristóbal onderschept slim de pass. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso geeft een lange en hoge pass. Pérez Mora rent richting de bal. Pérez Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cristóbal is nu in balbezit. Galiana onderschept slim de pass. Galiana met een sublieme pass. Pérez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barrachina geeft de bal voor. Inworp. García Moya met de inworp. Enjamio bereikt de bal nog maar net als eerste. Enjamio haalt uit met een fantastische trap. Argos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Moure speelt de bal door. Galiana rent richting de bal. Barrachina verovert de bal door een tackle van achteren. Izaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ruiz Pérez rent richting de bal. Ruiz Pérez speelt de bal door. Moure rent richting de bal. Moure geeft een lange en hoge pass. García Moya geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Izaola geeft een lange en hoge pass. Galiana verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antequera neemt de hoekschop. Izaola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sánchez Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegero onderschept slim de pass. Pelegero geeft een lange en hoge pass. Izaola is nu in balbezit. Izaola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Magníficos - Gatos Secretos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Magníficos 38%, Gatos Secretos 62%.
Monarcas Magníficos - Gatos Secretos 1:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández de Villegas met een harde bal richting middenveld. Enjamio kopt de bal weg. Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal draait met de bal, schiet en ... Fernández de Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Librado is nu in balbezit. García Moya onderschept slim de pass. García Moya passt de bal in één keer door. Daar is Enjamio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enjamio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Barrachina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enjamio rent richting de bal. Enjamio passt de bal zonder na te denken. Pérez Mora rent richting de bal. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap. Argos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monarcas Magníficos - Gatos Secretos 1:1

69e minuut.
Librado kopt de bal weg. Galiana rent richting de bal. Galiana geeft de bal voor. Pérez Mora is nu in balbezit. Pérez Mora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Magníficos 58%, Gatos Secretos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monarcas Magníficos - Gatos Secretos 1:1