Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Vagos Promotores del Dolor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


9e minuut.
Gómez Calvo met een sublieme pass. Setvalls probeert naar een medespeler te passen. Pladevall bereikt de bal nog maar net als eerste. Pladevall geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Setvalls de bal onder controle te krijgen. Martín de la Fuente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ronco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañes Padial onderschept slim de pass. Candela rent richting de bal. Mañes Padial verovert de bal door een tackle van achteren. Mañes Padial draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aragoneses is nu in balbezit. Aragoneses passt de bal in één keer door. Peñalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Setvalls trapt de bal weg van het doel. Aragoneses kopt de bal weg. Daar is Rekarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerio rent richting de bal. Valerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Vagos - Promotores del Dolor 0:1

26e minuut.
Rekarte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Subirats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aragoneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragoneses geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ronco probeert naar een medespeler te passen. Rández bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragoneses begaat een overtreding. Rández moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rández kan niet meer verder spelen. Mayorga komt het veld opgelopen. Mayorga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martín de la Fuente bokst de bal weg. Mañes Padial is nu in balbezit. Mañes Padial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Vagos - Promotores del Dolor 1:1

45e minuut.
Gómez Calvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajares is nu in balbezit. Pajares geeft een hoge lob. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Vagos 39%, Promotores del Dolor 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Vagos - Promotores del Dolor 1:1

48e minuut.
Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio met een sublieme pass. Daar is Aragoneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerio rent richting de bal. Valerio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lobeiras rent richting de bal. Ronco rent richting de bal. Ronco passt de bal met de wreef. Mañes Padial is nu in balbezit. Mañes Padial haalt uit met een fantastische trap. Martín de la Fuente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pladevall is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bravo Suárez. Pladevall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crespí met een snel genomen vrije trap. Candela heeft problemen om de bal te vangen. Lobeiras is nu in balbezit. Lobeiras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Navarro García probeert naar een medespeler te passen. Pajares rent richting de bal. Met opzet legt Peñalba zijn tegenspeler op de grond. Peñalba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Vagos 39%, Promotores del Dolor 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Vagos - Promotores del Dolor 1:1