Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Desvergonzados Catetos de Pega
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Delgado speelt de bal door. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Pérez Mora de bal. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros speelt de bal door. Procopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. de Dompablo onderschept slim de pass. de Dompablo geeft een hoge lob. Argos rent richting de bal. Argos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jové is nu in balbezit. Ballesteros onderschept slim de pass. Met opzet legt de Dompablo zijn tegenspeler op de grond. de Dompablo krijgt een gele kaart. Ballesteros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ballesteros kan niet meer verder spelen. Cardoso komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Cuenca kopt de bal weg. Klungelig pakt Tenorio de bal. Tenorio geeft een hoge lob. Procopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Desvergonzados - Catetos de Pega 0:1

24e minuut.
Barroso met een sublieme pass. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenekorta met een sublieme pass. Procopio rent richting de bal. Procopio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bretones geeft de bal voor. Procopio heeft problemen om de bal te vangen. Barderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopio verovert de bal door een tackle van achteren. Procopio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Barroso geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Argos de bal onder controle te krijgen. Ordóñez rent richting de bal. Argos onderschept slim de pass. Argos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Desvergonzados 74%, Catetos de Pega 26%.
Gusanos Desvergonzados - Catetos de Pega 0:1

48e minuut.
Pérez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez met een sublieme pass. Procopio is nu in balbezit. Procopio schiet op doel. Bonera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Barderas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zenekorta met de inworp. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Zenekorta met een snelle inworp. de Dompablo is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Martín Delgado met een sublieme pass. Sosa speelt de bal door. Pérez Mora rent richting de bal. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barroso rent richting de bal. Klungelig pakt Argos de bal. Argos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen. Urrutxurtu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Mora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ordóñez met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Desvergonzados - Catetos de Pega 0:2

89e minuut.
Zenekorta probeert naar een medespeler te passen. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Desvergonzados 66%, Catetos de Pega 34%.
Gusanos Desvergonzados - Catetos de Pega 0:2