Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos Secretos Holotúridos Deportistas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Lambea rent richting de bal. Lambea probeert naar een medespeler te passen. Pérez Mora is nu in balbezit. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap. Castaño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxarri verovert de bal door een tackle van achteren. Etxarri probeert naar een medespeler te passen. García Granero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Granero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Arbelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Enjamio onderschept slim de pass. Ibagaza rent richting de bal. Enjamio onderschept slim de pass. Enjamio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Secretos - Holotúridos Deportistas 1:0

28e minuut.
Setvalls bereikt de bal nog maar net als eerste. Enjamio probeert de bal met de borst te controleren. Enjamio passt de bal met de wreef. Pérez Mora rent richting de bal. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ibagaza verovert de bal door een tackle van achteren. Arbelo is nu in balbezit. Arbelo probeert naar een medespeler te passen. García Granero rent richting de bal. García Granero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Setvalls geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riesgo Unamuno met een snelle inworp. Enjamio bereikt de bal nog maar net als eerste. Enjamio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Secretos 37%, Holotúridos Deportistas 63%.
Gatos Secretos - Holotúridos Deportistas 1:0

65e minuut.
García Granero rent richting de bal. Lambea is nu in balbezit. García Granero maakt een afschuwelijke overtreding. Lambea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lambea kan niet meer verder spelen. Creixell komt het veld opgelopen.

69e minuut.
López González verovert de bal door een tackle van achteren. Arbelo speelt de bal door. García Granero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Granero haalt uit met een fantastische trap. Vena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
López González verovert de bal door een tackle van achteren. López González geeft een lange en hoge pass. García Granero is nu in balbezit. García Granero haalt uit met een fantastische trap. Vena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández de Villegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Secretos 50%, Holotúridos Deportistas 50%.
Gatos Secretos - Holotúridos Deportistas 1:0