Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ornitorrincos Nobles Gusanos Desvergonzados
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Rodríguez Serrano passt de bal in één keer door. de Dompablo rent richting de bal. Barroso is nu in balbezit. Barroso haalt uit met een fantastische trap. Uranga onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Argos rent richting de bal. Argos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Jové de bal. Ledesma is nu in balbezit. García Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Nobles - Gusanos Desvergonzados 1:0

18e minuut.
de Dompablo is nu in balbezit. Espín onderschept slim de pass. Espín met een sublieme pass. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Nobles - Gusanos Desvergonzados 2:0

27e minuut.
García Arnal verovert de bal door een tackle van achteren. Lay rent richting de bal. Lay passt de bal zonder na te denken. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Obando geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarrabeitia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodado Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodado Rodríguez geeft de bal voor. Bonera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Jové geeft de bal voor. Genil kopt de bal weg. Daar is de Dompablo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espín rent richting de bal. Espín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Barderas trapt de bal weg van het doel. Gaitán kopt de bal weg. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín onderschept slim de pass. Espín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Novo geeft de bal voor. Uranga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen. Argos is nu in balbezit. Argos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Nobles 35%, Gusanos Desvergonzados 65%.
Ornitorrincos Nobles - Gusanos Desvergonzados 2:0

57e minuut.
García Arnal rent richting de bal. Lay verovert de bal door een tackle van achteren. Lay speelt de bal door. Ledesma rent richting de bal. Ledesma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Nobles - Gusanos Desvergonzados 3:0

71e minuut.
Novo geeft een hoge lob. García Arnal kopt de bal weg. Klungelig pakt Lay de bal. Argos bereikt de bal nog maar net als eerste. Argos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tenorio heeft problemen om de bal te vangen. Ledesma rent richting de bal. Tenorio is nu in balbezit. Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma schiet op doel. Bonera bokst de bal weg.

75e minuut.
Rodríguez Serrano rent richting de bal. Lay verovert de bal door een tackle van achteren. Lay speelt de bal door. García Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. García Arnal geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Melenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uranga rent richting de bal. Argos onderschept slim de pass. Argos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Nobles - Gusanos Desvergonzados 3:1

87e minuut.
Zarrabeitia geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tenorio de bal onder controle te krijgen. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Nobles - Gusanos Desvergonzados 4:1

87e minuut.
Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. de Dompablo rent richting de bal. Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Nobles 41%, Gusanos Desvergonzados 59%.
Ornitorrincos Nobles - Gusanos Desvergonzados 4:1