Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedruscos de la Necesidad Burros Desbocados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.8
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Cabestany is nu in balbezit. Guruzeta probeert naar een medespeler te passen. Fernández Roales is nu in balbezit. Gastesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gastesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Guruzeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Roales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Roales speelt de bal door. Doblas rent richting de bal. Doblas geeft de bal voor. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Fernández Roales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastesi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luna. Luna krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gastesi met de inworp. Sigüenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sigüenza raakt geblesseerd tijdens het duel. Sigüenza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Fariñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cabestany is nu in balbezit. Cruz Pérez is nu in balbezit. Cruz Pérez passt de bal zonder na te denken. Cabestany bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabestany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos de la Necesidad - Burros Desbocados 1:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fariñas trapt de bal weg van het doel. Guruzeta kan de bal niet met de borst controleren. Sigüenza rent richting de bal. Sigüenza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pedruscos de la Necesidad - Burros Desbocados 1:1

26e minuut.
Sigüenza rent richting de bal. Candela is nu in balbezit. Rodríguez Espinar onderschept slim de pass. Sigüenza is nu in balbezit. Sigüenza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos de la Necesidad - Burros Desbocados 1:2

28e minuut.
Pérez Olivero probeert naar een medespeler te passen. Candela rent richting de bal. Rodríguez Espinar verovert de bal door een tackle van achteren. Sigüenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigüenza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos de la Necesidad - Burros Desbocados 1:3

29e minuut.
Pérez Olivero rent richting de bal. Muguerza onderschept slim de pass. Muguerza probeert naar een medespeler te passen. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Espinar is nu in balbezit. Sigüenza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Espinar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rodríguez Espinar kan niet meer verder spelen. Tomás komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos de la Necesidad 60%, Burros Desbocados 40%.
Pedruscos de la Necesidad - Burros Desbocados 1:3

47e minuut.
Cruz Pérez is nu in balbezit. Cabestany rent richting de bal. Fernández López verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Pérez is nu in balbezit. Cruz Pérez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Moratón is nu in balbezit. Muguerza geeft de bal voor. Oiarzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela onderschept slim de pass. Candela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos de la Necesidad 47%, Burros Desbocados 53%.
Pedruscos de la Necesidad - Burros Desbocados 1:3