Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuercebotas Rápidos Caballos Desbocados
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Gómez Araujo speelt de bal door. Arnau rent richting de bal. Arnau passt de bal in één keer door. Rodríguez Areas rent richting de bal. Rodríguez Areas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Rápidos - Caballos Desbocados 1:0

21e minuut.
Villaverde met een sublieme pass. María Barbudo is nu in balbezit. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. María Barbudo onderschept slim de pass. María Barbudo draait met de bal, schiet en ... Busto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rodríguez Areas probeert naar een medespeler te passen. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte probeert naar een medespeler te passen. María Barbudo bereikt de bal nog maar net als eerste. María Barbudo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez Marfil is nu in balbezit. Rodríguez Marfil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Suárez Gómez rent richting de bal. Yus verovert de bal door een tackle van achteren. Yus geeft de bal voor. Rodríguez Areas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Areas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Rápidos - Caballos Desbocados 2:0

38e minuut.
Rodríguez Areas onderschept slim de pass. Rodríguez Areas geeft de bal voor. Rosales kopt de bal weg. Cuéllar Sacristán rent richting de bal. Cuéllar Sacristán schiet op doel. Elena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nene speelt de bal door. Avellaneda rent richting de bal. Avellaneda passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Areas rent richting de bal. Rodríguez Areas haalt uit met een fantastische trap. Elena bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Rápidos 44%, Caballos Desbocados 56%.
Tuercebotas Rápidos - Caballos Desbocados 2:0

51e minuut.
Gómez Araujo onderschept slim de pass. Gómez Araujo geeft een hoge lob. Rosales is nu in balbezit. Rodríguez Areas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Areas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Avellaneda rent richting de bal. Avellaneda passt de bal in één keer door. María Barbudo rent richting de bal. Iriarte rent richting de bal. Iriarte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Yus probeert de bal aan de voet te houden. Suárez Gómez rent richting de bal. Yus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yus krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Villaverde rent richting de bal. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Areas rent richting de bal. Rodríguez Areas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Arrillaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arrillaga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Llador de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Areas rent richting de bal. Rodríguez Areas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Rápidos 51%, Caballos Desbocados 49%.
Tuercebotas Rápidos - Caballos Desbocados 2:0