Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Desbocados Pedruscos de la Necesidad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Doblas kan de bal niet met de borst controleren. Doblas probeert naar een medespeler te passen. Cruz Pérez is nu in balbezit. Cruz Pérez draait met de bal, schiet en ... Elena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Desbocados - Pedruscos de la Necesidad 0:1

31e minuut.
Elena trapt de bal weg van het doel. Iriarte kopt de bal weg. García Jiménez is nu in balbezit. María Barbudo verovert de bal door een tackle van achteren. María Barbudo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cabestany bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejuto González bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas probeert naar een medespeler te passen. María Barbudo bereikt de bal nog maar net als eerste. María Barbudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Desbocados 43%, Pedruscos de la Necesidad 57%.
Caballos Desbocados - Pedruscos de la Necesidad 0:1

46e minuut.
Cruz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte begaat een overtreding. Cruz Pérez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luna met een snel genomen vrije trap. Daar is Mejuto González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rodríguez Espinar is nu in balbezit. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte passt de bal zonder na te denken. María Barbudo rent richting de bal. María Barbudo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Nene is nu in balbezit. Avellaneda is nu in balbezit. Cabestany begaat een overtreding. Cabestany krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pérez Olivero passt de bal in één keer door. Inworp. Nene met de inworp. Palmou bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmou geeft een hoge lob. Paal!

81e minuut.
Pérez Olivero probeert naar een medespeler te passen. Luna rent richting de bal. Mejuto González begaat een overtreding. Mejuto González krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Desbocados 46%, Pedruscos de la Necesidad 54%.
Caballos Desbocados - Pedruscos de la Necesidad 0:1