Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerdos Valientes Guerreros Brillantes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Fernández Garri passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zurita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Solís probeert naar een medespeler te passen. Bueno Avila geeft een lange en hoge pass. Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Forges onderschept slim de pass. Forges schiet op doel. Mantilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Fernández Garri rent richting de bal. Ramis Barrios rent richting de bal. Ramis Barrios met een sublieme pass. Forges bereikt de bal nog maar net als eerste. Forges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Valientes - Guerreros Brillantes 0:1

24e minuut.
Basti passt de bal zonder na te denken. Cajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajal speelt de bal door. Forges rent richting de bal. Forges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fernández Escribano geeft een hoge lob. Pérez Bovela met een sublieme pass. Klungelig pakt Mancisidor de bal. Forges is nu in balbezit. Forges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Valientes - Guerreros Brillantes 0:2

33e minuut.
Zurita passt de bal zonder na te denken. Inworp. Fernández Garri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millar kan de bal niet met de borst controleren. Millar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sánchez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Avila rent richting de bal. Bueno Avila passt de bal in één keer door. Ramis Barrios is nu in balbezit. Ramis Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Valientes 61%, Guerreros Brillantes 39%.
Cerdos Valientes - Guerreros Brillantes 0:2

48e minuut.
Reino verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Sánchez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bueno Avila. Bueno Avila krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sánchez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis Barrios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Sánchez. Sánchez Sánchez krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ramis Barrios passt de bal in één keer door. Fernández Escribano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Sánchez. Sánchez Sánchez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Fernández Garri met een sublieme pass. Zenekorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera is nu in balbezit. Zenekorta rent richting de bal. Zenekorta draait met de bal, schiet en ... Clavero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zenekorta heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Ramis Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reino rent richting de bal. Bueno Avila begaat een overtreding. Reino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Basti verovert de bal door een tackle van achteren. Basti speelt de bal door. Alonso speelt de bal door. Forges rent richting de bal. Forges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Valientes 51%, Guerreros Brillantes 49%.
Cerdos Valientes - Guerreros Brillantes 0:2