Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Mágicos Caballos Desbocados
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Matute verovert de bal door een tackle van achteren. Nene onderschept slim de pass. Nene speelt de bal door. María Barbudo rent richting de bal. María Barbudo draait met de bal, schiet en ... González Rijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Matute heeft problemen om de bal te vangen. Nagore bereikt de bal nog maar net als eerste. Matute is nu in balbezit. Matute schiet op doel. Llador probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Mágicos - Caballos Desbocados 1:0

15e minuut.
Perals onderschept slim de pass. García Cobles rent richting de bal. García Cobles met een sublieme pass. Nagore bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Suárez Gómez onderschept slim de pass. Inworp. Cortina met de inworp. Matute is nu in balbezit. Matute speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
García Cobles is nu in balbezit. García Cobles geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suárez Gómez de bal. Nagore bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Suárez Gómez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortina met een snelle inworp. Matute is nu in balbezit. Matute geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nagore rent richting de bal. Nagore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Mágicos - Caballos Desbocados 2:0

28e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Rosales geeft een hoge lob. García Calvo is nu in balbezit. Rodríguez Marfil verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Marfil geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Mágicos 37%, Caballos Desbocados 63%.
Zorros Mágicos - Caballos Desbocados 2:0

52e minuut.
Iturri rent richting de bal. García Cobles is nu in balbezit. García Cobles probeert naar een medespeler te passen. Nagore is nu in balbezit. Nagore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Suárez Gómez is nu in balbezit. Suárez Gómez geeft een lange en hoge pass. Suances rent richting de bal. María Barbudo verovert de bal door een tackle van achteren. María Barbudo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Matute verovert de bal door een tackle van achteren. Matute schiet op doel. Na een snelle pass probeert Llador de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Mágicos - Caballos Desbocados 3:0

70e minuut.
Iturri probeert de bal aan de voet te houden. Palmou bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmou geeft een lange en hoge pass. María Barbudo bereikt de bal nog maar net als eerste. María Barbudo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Suárez Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Nagore bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Suárez Gómez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Suárez Gómez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Cortina passt de bal zonder na te denken. Avellaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellaneda probeert naar een medespeler te passen. Daar is María Barbudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. María Barbudo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Mágicos 52%, Caballos Desbocados 48%.
Zorros Mágicos - Caballos Desbocados 3:0