Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedruscos de la Necesidad Cerdos Valientes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Moratón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomás komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Tomás verovert de bal door een tackle van achteren. Tomás probeert naar een medespeler te passen. Cruz Pérez rent richting de bal. Cabestany is nu in balbezit. Cabestany haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Cabestany verovert de bal door een tackle van achteren. Cabestany geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Doblas rent richting de bal. Doblas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fernández Roales geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Cortés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tomás is nu in balbezit. Aranzábal onderschept slim de pass. Aranzábal speelt de bal door. Millar rent richting de bal. Millar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rodríguez Espinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera onderschept slim de pass. Zenekorta rent richting de bal. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos de la Necesidad 48%, Cerdos Valientes 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pedruscos de la Necesidad - Cerdos Valientes 0:0

49e minuut.
Doblas geeft een hoge lob. Fernández Garri kopt de bal weg. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Aranzábal geeft de bal voor. García Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Jiménez geeft de bal voor. Cruz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cabestany is nu in balbezit. Cabestany passt de bal zonder na te denken. Cruz Pérez is nu in balbezit. Cruz Pérez schiet op doel. Mantilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos de la Necesidad - Cerdos Valientes 1:0

60e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal met de wreef. Pérez Bovela heeft problemen om de bal te vangen. Cabestany rent richting de bal. Cabestany haalt uit met een fantastische trap. Mantilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Fernández Roales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menchón komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Espinar de bal. Fernández Garri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Garri passt de bal in één keer door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pedruscos de la Necesidad - Cerdos Valientes 1:1

72e minuut.
Cabestany passt de bal zonder na te denken. Fernández Garri is nu in balbezit. Fernández Garri met een sublieme pass. Zenekorta rent richting de bal. Zenekorta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos de la Necesidad - Cerdos Valientes 1:2

76e minuut.
Menchón geeft de bal voor. Rodríguez Cortés probeert de bal aan de voet te houden. Saizar met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos de la Necesidad - Cerdos Valientes 1:3

86e minuut.
Zenekorta onderschept slim de pass. Zenekorta met een sublieme pass. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenekorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenekorta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pérez Olivero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Melenas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos de la Necesidad 54%, Cerdos Valientes 46%.
Pedruscos de la Necesidad - Cerdos Valientes 1:3