Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Brillantes Culturistas Ásperos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
López de la Rosa trapt de bal weg. Alonso geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Borrell Iglesias de bal onder controle te krijgen. Forges is nu in balbezit. Forges schiet op doel. López de la Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zubiaga heeft problemen om de bal te vangen. Zubiaga geeft een hoge lob. Cajal kopt de bal weg. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Buyo rent richting de bal. Zurita geeft een lange en hoge pass. Forges rent richting de bal. Forges schiet op doel. López de la Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Brillantes - Culturistas Ásperos 1:0

19e minuut.
Forges met een sublieme pass. Narbarte rent richting de bal. Met opzet legt Martín Prado zijn tegenspeler op de grond. Martín Prado krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bueno Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno Avila speelt de bal door. Borrell Iglesias rent richting de bal. Forges onderschept slim de pass. Forges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Forges is nu in balbezit. López Alfaro is nu in balbezit. Forges verovert de bal door een tackle van achteren. Ramis Barrios is nu in balbezit. Ramis Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zurita speelt de bal door. Daar is Buyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buyo speelt de bal door. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ramis Barrios rent richting de bal. Buyo verovert de bal door een tackle van achteren. Buyo speelt de bal door. Forges bereikt de bal nog maar net als eerste. Forges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Brillantes 43%, Culturistas Ásperos 57%.
Guerreros Brillantes - Culturistas Ásperos 1:0

48e minuut.
Zurita rent richting de bal. Zurita speelt de bal door. Buyo rent richting de bal. Forges onderschept slim de pass. Forges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ramis Barrios probeert naar een medespeler te passen. Forges is nu in balbezit. Forges draait met de bal, schiet en ... Almunia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López de la Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Brillantes - Culturistas Ásperos 2:0

56e minuut.
López Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Ramis Barrios is nu in balbezit. Ramis Barrios probeert naar een medespeler te passen. Forges rent richting de bal. Forges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cajal rent richting de bal. Cajal passt de bal in één keer door. Fernández Escribano probeert naar een medespeler te passen. Forges rent richting de bal. Forges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Narbarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Garai Martínez met een sublieme pass. Martín Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Prado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cajal is nu in balbezit. Pérez de Zabalza rent richting de bal. Cajal begaat een overtreding. Cajal krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pérez de Zabalza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano onderschept slim de pass. Fernández Escribano geeft de bal voor. Forges bereikt de bal nog maar net als eerste. Forges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bueno Avila is nu in balbezit. Bueno Avila passt de bal zonder na te denken. Ramis Barrios probeert naar een medespeler te passen. Forges heeft problemen om de bal te vangen. Forges draait met de bal, schiet en ... López de la Rosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Brillantes 38%, Culturistas Ásperos 62%.
Guerreros Brillantes - Culturistas Ásperos 2:0