Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culturistas Ásperos Pedruscos de la Necesidad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Klungelig pakt Tomás de bal. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga speelt de bal door. Martín Prado rent richting de bal. Martín Prado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Garai Martínez speelt de bal door. Martín Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga rent richting de bal. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Fariñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culturistas Ásperos - Pedruscos de la Necesidad 1:0

24e minuut.
Doeltrap. Fariñas met een harde bal richting middenveld. Luna kopt de bal weg. Martín Prado rent richting de bal. Martín Prado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Martín Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga is nu in balbezit. Martín Prado is nu in balbezit. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
López Alfaro met de inworp. Zubiaga is nu in balbezit. Zubiaga geeft de bal voor. Buyo is nu in balbezit. Buyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culturistas Ásperos 50%, Pedruscos de la Necesidad 50%.
Culturistas Ásperos - Pedruscos de la Necesidad 1:0

52e minuut.
García Jiménez geeft de bal voor. Cruz Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Cabestany is nu in balbezit. Cabestany schiet op doel. López de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Culturistas Ásperos - Pedruscos de la Necesidad 1:1

55e minuut.
Moratón speelt de bal door. Tomás is nu in balbezit. Luna geeft een lange en hoge pass. Cruz Pérez is nu in balbezit. Cruz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomás onderschept slim de pass. López Alfaro begaat een overtreding. López Alfaro krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Menchón bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai Martínez onderschept slim de pass. Garai Martínez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arriaga de bal. Arriaga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Buyo rent richting de bal. Buyo geeft een hoge lob. Arriaga rent richting de bal. Martín Prado is nu in balbezit. Martín Prado haalt uit met een fantastische trap. Fariñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culturistas Ásperos 49%, Pedruscos de la Necesidad 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Culturistas Ásperos - Pedruscos de la Necesidad 1:1