Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Portuarios Halcones Reales
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez rent richting de bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Valdivieso niet meer kan verder spelen. López Jiménez komt het veld opgelopen.

9e minuut.
López Jiménez trapt de bal weg. Klungelig pakt López Rekarte de bal. Belmonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belmonte krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte probeert naar een medespeler te passen. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Martínez Racero passt de bal in één keer door. Daar is Fernández Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Racero rent richting de bal. Martínez Racero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elías neemt de hoekschop. Segura Robaina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Luque speelt de bal door. Beitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Racero bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Racero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Beitia rent richting de bal. Beitia met een sublieme pass. Belmonte met een sublieme pass. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez schiet op doel. López Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prieto Argarate geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Portuarios 49%, Halcones Reales 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos Portuarios - Halcones Reales 0:0

46e minuut.
Daar is Fernández Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Vázquez speelt de bal door. Luque rent richting de bal. Luque schiet op doel. Segura Robaina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Segura Robaina bokst de bal weg.

53e minuut.
Sánchez Parrilla rent richting de bal. Luque onderschept slim de pass. Luque met een sublieme pass. Martínez Racero rent richting de bal. Martínez Racero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Segura Robaina trapt de bal weg van het doel. Belmonte kopt de bal weg. Klungelig pakt Julián de bal. Dueñas Rodríguez rent richting de bal. Dueñas Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. López Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Portuarios - Halcones Reales 1:0

65e minuut.
Fernández Vázquez rent richting de bal. de Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Parrilla speelt de bal door. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Sarasúa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morona speelt de bal door. Martínez Racero rent richting de bal. Martínez Racero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magos Portuarios - Halcones Reales 1:1

75e minuut.
Beitia rent richting de bal. Beitia geeft een lange en hoge pass. Julián heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Portuarios - Halcones Reales 2:1

79e minuut.
Beitia passt de bal met de wreef. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte passt de bal met de wreef. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fernández Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Racero bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Racero passt de bal met de wreef. Fernández Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vázquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Portuarios 54%, Halcones Reales 46%.
Magos Portuarios - Halcones Reales 2:1